program uživo
03:10 Uvijek nedjeljom
05:00 Dnevnik radio Vatikana

Večeras u Zagrebu svečana akademija u čast blaženog Alojzija Stepinca

Večeras u Zagrebu svečana akademija u čast blaženog Alojzija Stepinca

U devetnici smo bl. Alojziju Stepincu. A večeras će u njegovu čast u Zagrebu biti održana svečana akademija. Postulatura blaženog Alojzija Stepinca i Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište u Zagrebu priređuju svečanu akademiju u čast blaženog Alojzija Stepinca, koja će biti održana u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu večeras od 19.15 sati.

Na programu su predstavljanje Glasnika bl. Alojzija Stepinca – Godišnjak 2018. i predstavljanje knjige bl. Alojzije Stepinac i prognani slovenski svećenici u II. svjetskom ratu. U glazbenom dijelu nastupit će Tamburaški orkestar Oktet Zbor Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa.

Sugovornik u Popodnevnom mozaiku Radiopostaje Mir Međugorje bio je mons. Juraj Batelja, postulator kauze kardinala Stepinca.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...