program uživo
')">
')">

Preminuo fra Mate Dragićević

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Preminuo fra Mate Dragićević

U ponedjeljak, 25. veljače 2019., u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, okrijepljen sv. sakramentima, blago je u Gospodinu preminuo njegov sluga svećenik fra Mate Dragićević u 70. godini života, 52. godini redovništva i 45. godini svećeništva.

Bio je župnik, gvardijan, odgojitelj bogoslova i novaka, definitor, vikar, tajnik i ekonom Hercegovačke franjevačke provincije. Bio je i suradnik Radiopostaje Mir Međugorje. Uređivao je emisije Stopama sv. Franje i Stopama svetaca, a od početka je bio i propovjednik u emisiji Spomeni se da svetkuješ dan Gospodnji, a u Međugorju je vodio i duhovne obnove.

Sv. misa zadušnica za pokojnog fra Matu slavit će se u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, u utorak 26. veljače 2019. u 13.00 sati, a potom sprovodni obredi i ukop na Novom groblju na Humcu u 15.30 sati.

Tijelo će biti izloženo u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, u utorak 26. veljače od 9 sati.