program uživo
')">
')">

Prije 15 godina počeli smo emitirati cjelodnevni program

Prije 15 godina počeli smo emitirati cjelodnevni program

Prije točno petnaest godina, na Blagovijest 2004. godine Radiopostaja Mir Međugorje započela je s emitiranjem dvadesetčetverosatnog programa. Od 1. siječnja 2003. do 25. ožujka 2004., program se emitirao od deset do deset, sve za deset kako je glasio i poznati jingl, a od 22 sata do 10 sati ujutro, emitirao se program Hrvatskog katoličkog radija. 

Emitiranje dvadesetčetverosatnog programa donijelo je i određene promjene. Umjesto u 10 sati, novinari su slušatelje pozdravljali u 9. Od 9 i 15, slušatelji su imali prigodu slušati novu rubriku Vjera, znanje i spoznaja, mali radio vjeronauk.

Servisne informacije bile su od 9 i 20. Nakon dvije godine ponovno se emitirao Dnevnik radio Vatikana u 22 sata, a reprizu su slušatelji mogli pratiti točno u 5 sati. Tijekom noći, osim dobre glazbe, slušatelji su mogli pratiti reprize raznih emisija jutarnjeg i dnevnog programa, a od 5 i 30 molila su se otajstva Gospine krunice.

Jutarnja molitva 7 očenaša molila se od 7 i 15. Osim toga, nova emisija bila je i Kutak za podupiratelje, koji se emitirao svake srijede od 10 sati i 15 minuta.