program uživo
')">
')">

Novi projekt radiopostaje MIR Međugorje u povodu Svjetskog dana zdravlja

Novi projekt radiopostaje MIR Međugorje u povodu Svjetskog dana zdravlja

Po zdravlje bez uputnice s Ljekarnama Biopharm naziv je našeg novog projekta kojeg realiziramo u povodu Svjetskog dana zdravlja. Riječ je o informativno edukativnim rubrikama koje ćemo emitirati svakodnevno od 1.do 7.travnja, u terminima u 8:20 i 12.35.

Slušatelje želimo potaknuti na ozbiljna promišljanja o svakodnevnim životnim navikama ali ih upoznati s bolestima i stanjima koje danas sve više uzimaju maha među ljudima bez obzira na njihovu dob.

Svaki dan u 8:20 u našem programu liječničke savjete kazuje dr.Boris Opančar, voditelj Odjela hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Mostar. U 12:35 nutricionistica Marijana Zubac savjetuje kako se zdravo hraniti,a u nedjeljnom specijalu gostuje i dr.Franjo Lovrić koji će nam savjetovati koliko dnevno trebamo vježbati kako bi podigli kvalitetu života.

Osim savjeta, prijatelj projekta Ljekarne Biopharm  pobrinule su se i za besplatne aktivnosti u svim svojom poslovnicama i to mjerenje tlaka, šećera u krvi, masnoća  i sl.

Tijekom projekta osiguravamo i nagradne igre s vrijednim nagradama poput tlakomjera, trakice za dijabetes, anatomske papuče Birkenstock, set za alergičare,  itd.

Budite s nama već u ponedjeljak u 8:20 i osigurajte sebi ZDRAVLJE BEZ UPUTNICE S LJEKARNAMA BIOPHARM.