program uživo
')">
')">

U tijeku pripreme za 30. Mladifest koji će biti od 1. do 6. kolovoza

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U tijeku pripreme za 30. Mladifest koji će biti od 1. do 6. kolovoza

Početkom kolovoza, od 1. do 6., u Međugorju se održava jubilarni 30. Festival mladih. Deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta već su isplanirali svoj dolazak u Međugorje u kolovozu, a da bi sve to kao i do sada bilo na vrhunskoj razini odavno su počele pripreme. Tehničari, pjevači, svirači, novinari, svećenici, prevoditelji, framaši... i svi oni koji su na bilo koji način uključeni u organizaciju Mladifesta odavno se pripremaju, a danas (16. travnja 2019.) su u prostorijama Radiopostaje Mir Međugorje održali i zajednički sastanak na kojem je sudjelovao i apostoski vizitator za župu Međugorju nadbiskup Henryk Hoser.

On su ga upoznali s do sada obavljenim priprema, a i mons. Hoser iznio je svoja zapažanja i ideje za nadolazeći 30. Mladifest.