program uživo
')">
')">

Kiša, snijeg, vjetar, sunce... nisu ih zaustavili na 1000 km dugom putovanju iz Austrije

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Kiša, snijeg, vjetar, sunce... nisu ih zaustavili na 1000 km dugom putovanju iz Austrije

Mnogi se na hodočašće u Međugorje odvaže i iz udaljenijih zemalja, pa su tako krajem protekloga tjedna u Međugorje stigla dvojica Austrijanaca, iz Tirola. O svom zavjetnom putu na biciklima dugom nešto malo više od 1000 km govorili su u našoj emisiji Međugorske minute.

Tijekom putovanja nailazili su na različite poteškoće - najprije one vremenske. Pratila ih je kiša, snijeg, vjetar, ali i sunce. Oni su Alfred i Michael Klingler, dvojica Austrijanaca, kojima je put u Međugorje bio svojevrstan zavjet. Bili su nam i dragi gosti na radiju, a više o razlozima putovanja, o tome kako je bilo tijekom cijeloga puta razgovarao je kolega Mario Pinjuh. Intervju poslušajte u audiozapisu.