program uživo
')">
')">

Prodavači „Uličnih svjetiljki“ putuju na hodočašće u Međugorje i volontirat će

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Prodavači „Uličnih svjetiljki“ putuju na hodočašće u Međugorje i volontirat će

Prodavači „Uličnih svjetiljki“ od 6. do 9. lipnja putuju na hodočašće u Međugorje. Tome se hodočašću jako raduju i neće biti samo putnici već i volonteri. Pridružuju se velikom hodočašću za osobe s invaliditetom na kojemu će prodavači biti pratnja i pomoć osobama s invaliditetom.

„Za sve naše putnike, prodavače ‘Uličnih svjetiljki’ kao i osobe s invaliditetom, put, smještaj i hrana bit će besplatni. U Međugorju će za osobe s invaliditetom i njihovu pratnju biti organiziran besplatni smještaj ali moramo organizirati prijevoz i podmiriti taj trošak. Za to nam je potrebna i vaša pomoć jer sami ne možemo“, poručuju iz Franjevačkog svjetovnog reda, izdavača Uličnih svjetiljki i voditelja Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje“.

Oni koji su u mogućnosti podržati ovo hodočašće i pomoći da se realizira, mogu uplatiti donaciju na račun Franjevačkoga svjetovnog reda MB Trsat s namjenom uplate: „Hodočašće beskućnika u Međugorje“. IBAN Franjevačkoga svjetovnog reda MB Trsat je HR6224020061500038922.

Više je o ovoj inicijativi govorila kolegi Draganu Soldi, Nela Pujić, ministra Franjevačkog svjetovnog reda, mjesnog bratstva Trsat – Rijeka.