program uživo
')">
')">

U tijeku prijave za duhovske e-Duhovne vježbe!

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U tijeku prijave za duhovske e-Duhovne vježbe!

Otvorene su prijave za duhovske e-Duhovne vježbe u kojima će se razmatrati o plodovima Duha Svetoga i moliti da se život po njima preobrazi. Prijave su otvorene do 29. svibnja, a uvodno pismo stići će 30. svibnja.

Duhovne vježbe traju do svetkovine Pedesetnice, odnosno do 9. lipnja.

Voditelj je fra Josip Vlašić.

''Svi smo Božjom milošću po sakramentima primili darove Duha Svetoga. Oni nam pomažu i čine nas sposobnima da budemo poslušni poticajima Duha Svetoga i da se spremno pokorimo božanskim nadahnućima, kako nas poučava Katekizam (br. 1830 sl.). Međutim, iako svi imamo darove Duha Svetoga, samo osoba koja živi vođena poticajima Duha Svetoga u sebi ima i plodove Duha Svetoga. Što su i koji su to plodovi Duha Svetoga? Kako ih prepoznajemo? Kako do njih dolazimo? Što plodovi Duha Svetoga čine u kršćaninovu životu?

Kroz dane priprave za blagdan Pedesetnice razmatrat ćemo o božanskom životu u nama i moliti da obilujemo plodovima Duha Svetoga. Ukoliko se prijaviš za sudjelovanje, uvodno razmatranje primit ćeš 30. svibnja te ćeš svakodnevna razmatranja primati do svetkovine Duhova tj. do 9. lipnja'', stoji u pozivu na web stranici eduhovnevjezbe.hr.

Detaljnije o prijavi i instaliranju aplikacije za smartphone doznajte OVDJE, a u audiozapisu poslušajte intervju s fra Josipom Vlašićem koji je vodila koelgica Ivana Čilić.