program uživo
')">
')">

“Mladifest Hrvatska” bit će održan od 21. do 23. lipnja u župi sv. Franje Ksaverskog u Gornjem Viduševcu

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
“Mladifest Hrvatska” bit će održan od 21. do 23. lipnja u župi sv. Franje Ksaverskog u Gornjem Viduševcu

Međunarodni molitveni susret mladih - Mladifest je pokrenut u Međugorju i privlači mlade iz cijelog svijeta gotovo 30 godina. Mladi Sisačke biskupije poželjeli su snagu milosti koja godinama djeluje u Međugorju približiti svojoj braći i sestrama u Hrvatskoj jer nakon Francuske, Mađarske, Poljske i Hondurasa, Hrvatska dobiva svoj prvi Mladifest.

“Mladifest Hrvatska” bit će održan od 21. do 23. lipnja ove godine na području Sisačke biskupije u župi sv. Franje Ksaverskog u Gornjem Viduševcu. U našim Međugorskim minutama o Mladifestu Hrvatska govorili su Vlado Sučec, predsjednik Marijine legije Sisačke biskupije, Bruno Marijanović koji će biti zadužen za glazbeni sastav koji će animirati susret, Matija Kovač, član Marijine Legije i vjeroučitelj koji je zadužen za zbor, te vel. Marijan Štingl župnik u župi sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu.

S njima je razgovarao pri njihovom nedavnom posjetu Međugorju kolega Dragan Soldo. Prijave za Mladifest Hrvatska otvorene su do 10. lipnja, a detaljnije informacije o svemu požete potražiti na službenoj stranici susreta mladifesthrvatska.marijinalegijapetrinja.com.