program uživo
')">
')">

Hrvatska katolička misija Berlin proslavila je sv. misom i akademijom 50. obljetnicu djelovanja

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Hrvatska katolička misija Berlin proslavila je sv. misom i akademijom 50. obljetnicu djelovanja

Hrvatska katolička misija Berlin proslavila je sv. misom i akademijom 18. i 19. svibnja 50. obljetnicu djelovanja. U crkvi sv. Sebastijana u Berlinu misno slavlje predvodio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

„Raduje me kad vas vidim oko oltara. Raduje me da ste sačuvali vjeru svojih otaca. Ta je vjera skupo koštala naš hrvatski narod bez obzira iz kojih je krajeva. Zato vas želim ohrabriti u ovom jubileju da istinski pokušate ustrajati u toj vjeri, ali ne samo vi, nego tu vjeru valja ostaviti u baštinu mlađim naraštajima, jer je obitelj prva škola vjere“, istaknuo je kardinal u propovijedi.

Svečana akademija u povodu 50. obljetnice Hrvatske katoličke misije Berlin održana je pod geslom „Dani vjernosti Bogu i Domovini“.

Cijeli program trebalo je osmisliti i dobro organizirati o čemu je, po njegovu završetku,  s predsjednicom župnog vijeća HKM Berlin, Anicom Krstanović razgovarala naša suradnica Slavica Kljajić.