program uživo
')">
')">

Služavke Maloga Isusa Sarajevske provincije proslavljaju 25 godina djelovanja u Slavonskom Brodu

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Služavke Maloga Isusa Sarajevske provincije proslavljaju 25 godina djelovanja u Slavonskom Brodu

Služavke Maloga Isusa Sarajevske provincije proslavljaju danas 25 godina svoga djelovanja u Slavonskom Brodu. Proslava je započela  zahvalnim euharistijskim slavljem koje je u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju u 10.30 sati predvodio đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Poslije mise uslijedila je  prigodna akademija u Stadlerovu centru, smještenom u toj župi, na kojem je  predstavljen život i djelo utemeljitelja te Družbe sluge Božjega Josipa Stadlera kao i 25-ogodišnje djelovanje služavki Maloga Isusa u toj župi. U Popodnevni mozaik javila nam se s. Marija Ana Kustura, provincijalna glavarica Družbe Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije. S njom je razgovarala kolegica Vedrana Vidović.