program uživo
')">
')">

Kupres u lipnju domaćin 4. susreta svećenika iz BiH

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Kupres u lipnju domaćin 4. susreta svećenika iz BiH

U Kupresu će 5. lipnja 2019. biti održan Četvrti susret svećenika na kojem će sudjelovati svećenici iz BiH kao i svećenici podrijetlom iz Bosne i Hercegovine. Susret se održava u skladu s prethodnom odlukom Biskupske konferencije da se svake tri godine upriliči ovakvo okupljanje svih svećenika u Bosni i Hercegovini koje osmišljava Vijeće za kler Biskupske konferencije BiH. Ovo okupljanje događa se upravo u Godini misija koja će završiti Izvanrednim misionarskim mjesecom listopadom 2019. godine. O ovoj temi u današnjem Popodnevnom mozaiku kolegica Vedrana Vidović razgovarala je s mons. Ivom Tomaševićem, generalnim tajnikom BKBIH, a što joj je rekao poslušajte u audiozapisu.