program uživo
')">
')">

Zahvala dobročiniteljima 8. Međunarodnog hodočašća za osobe s teškoćama i invaliditetom

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Zahvala dobročiniteljima 8. Međunarodnog hodočašća za osobe s teškoćama i invaliditetom

Za vrijeme milosnih dana 8. Međunarodnog hodočašća za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom događalo se puno malih i velikih čuda! Svakako je najveće bilo to što smo na kraju uspjeli besplatno smjestiti u domove župljana više od 2000 sudionika ovog susreta. Sada nakon završetka, sudionici Hodočašća sa svih strana šalju nam riječi zahvale i blagoslova. Dobivamo lijepa svjedočanstva župljana, volontera i stranih hodočasnika koji su ugostili, nosili na Podbrdo, darivali ili samo gledali te najmanje i njihove roditelje s koliko hrabrosti i žrtve žive svoje ''patničke'' živote u svojim malim i velikim bolesnim tijelima. I svima je to veliko svjedočanstvo kako Bogu ništa nije nemoguće i koliko se proslavlja baš u našim manama i slabostima!

U ime župnika, fra Marinka Šakote, i organizacijskog odbora Hodočašća, svima želimo reći jedno ogromno HVALA! Kao simbolični iskaz ove zahvalnosti, u ponedjeljak 22. srpnja 2019. u sklopu pripreme za proslavu svetkovine zaštitnika ove župe sv. Jakova, na temeljima stare crkve pripremiti ćemo Večer zahvale s nadbiskupom Henrykom Hoserom, na kojoj će svim župljanima – domaćinima prošlih i sadašnjih hodočašća i svim dobročiniteljima biti uručena zahvalnica/plaketa ''Prijatelj osoba s teškoćama i invaliditetom''! O svim detaljima bit ćete obaviješteni uskoro, a do tada neka vas ovi lijepi kadrovi sa Hodočašća podsjete na ove milosne trenutke darivanja, služenja i primanja! (Paula Tomić)