program uživo
')">
')">

Ana Marija Miškulin u invalidskim kolicima i s poteškoćama u govoru svjedoči Gospodina

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Ana Marija Miškulin u invalidskim kolicima i s poteškoćama u govoru svjedoči Gospodina

U Međugorskim minutama danas na svetkovinu Tijelova, gošća nam je bila međugorska hodočasnica Ana Marija Miškulin. Anamarija je nedavno boravila u Međugorju i bila sudionica 8. međunarodnog hodočašća za osobe s invaliditetom, a mi vam donosimo njezino doista snažno svjedočanstvo vjere i ljubavi prema Međugorju.

Ana Marija Miškulin u invalidskim kolicima i s poteškoćama u govoru svjedoči Gospodina

Ana Marija Miškulin je djevojka iz Zagreba koja svoj život živi u invalidskim kolicima, iako ima i malih poteškoća u govoru, to je ne sprječava da živo svjedoči Gospodina. Objavila je i dvije knjige duhovne tematike. Dirljiv je susret s tom osobom jake vjere i dirljivo svjedočanstvo njenog obraćenja, o kojem nam je govorila.

Osobito joj je draga Gospa i Međugorje za koje iskreno kaže ''Međugorje – to je živa Kristova ljubav na dijelu''.

Reakcije slušatelja

S Ana Marijom je razgovarao kolega Dragan Soldo, a i vas se dojmio ovaj razgovor pa prenosimo i nekoliko reakcija naših slušatelja na svjedočanstvo Ana Marije Miškulin.

''Hvaljen Isus i Marija. Blagoslovljen blagdan Presvetog Tijela i Krvi Kristove... Pozdravljam vas i sve slušatelje i izražavam svoje osjećaje po emisiji i razgovoru s Ana Marijom, osobom s posebnim potrebama... Zahvaljujem dragom Bogu koji joj je dao snagu, volju i ljubav kojom ju je obdario noseći svoj teški križ bolesti. Jako sam se isplakala i olakšala svoju bol. Dobila snagu od Gospodina za koju Mu zahvaljujem, a od danas ću još jače zahvaljivati. Bog vas blagoslovio što mogu pratiti preko interneta. Hrana ste moje duše'', kazala je naša slušateljica iz Njemačke, a na nju se nadovezala i slušateljica iz Mostara.

''Ljepše svjedočanstvo nisam čula od ovoga. Hvala dragom Bogu, a i njoj. Ojačala je moju vjeru, sva sam u suzama slušala. Bog vas sve blagoslovio'', napisala nam je u svojoj poruci Dragica iz Mostara, a još dosta naših slušatelja zahvaljivalo je za ovo svjedočanstvo ''od kojega bi svi trebali učiti'', te su zazivali Božji blagoslov na Ana Mariju. Razgovor s njom poslušajte u audiozapisu.