program uživo
')">
')">

Danas u Hrvatskoj počinje prvi Mladifest po uzoru na međugorski

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Danas u Hrvatskoj počinje prvi Mladifest po uzoru na međugorski

U župi sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu kod Gline u Sisačkoj biskupiji danas započinje 1. Mladifest Hrvatska.

Hrvatska nije prva zemlja u kojoj će se održati međunarodni molitveni susret mladih – Mladifest po uzoru na onaj u Međugorju. Mladifest se već održava u Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj i drugim zemljama. Zajednica Marijina legija iz Petrinje organizira prvi Mladifest u Hrvatskoj, po uzoru na onaj u Međugorju koji će ove godine upisati 30-to izdanje. Mladifest Hrvatska održat će se od danas do 23. lipnja. Na festivalu će sudjelovati i sisački biskup Vlado Košić, međugorski župnik fra Marinko Šakota i brojni ugledni svećenici, duhovni glazbeni izvođači i sastavi. Kolega Dragan Soldo, provjerio je li sve spremno za održavanje prvoga Mladifesta Hrvatska. Poslušajte...