program uživo
')">
')">

Studentici Martini Stanić sljepoća nije prepreka, nego blagoslov

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Studentici Martini Stanić sljepoća nije prepreka, nego blagoslov

U našem programu u povodu 38. obljetnice Gospinih ukazanja imali smo jednu posebnu gošću. Ona se zove Martina Stanić, dolazi iz Čapljine, studentica je novinarstva na Sveučilištu u Mostaru, a uz to je i glasnogovornica Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. No, sve to bilo bi možda uobičajeno da Martina nije slijepa osoba. Kaže kako joj invalidnost nije prepreka da uz Božju pomoć ide naprijed i slijedi svoje snove.

Iako je u životu imala teških trenutaka, jedno hodočašće u Lourdes bilo je po Gospinom zahvatu i Gospodinovoj providnost snažan poticaj da prihvati sljepoću kako blagoslov u životu i još snažnija u vjeri ide dalje. Rado dolazi  u Međugorje kada god može i tu je kaže pravi mir za dušu i mjesto gdje rado pristupa sakramentu pomirenja. Što je još Martina kazala u razgovoru s kolegom Draganom Soldom, poslušajte u audiozapisu.