program uživo
')">
')">

Don Danko Litrić govorio je o svom misijom putu, Međugorju, povezanosti s mons. Hoserom...

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Don Danko Litrić govorio je o svom misijom putu, Međugorju, povezanosti s mons. Hoserom...

Član Hrvatske salezijanske provincije don Danko Litrić u misije je pošao 1981. Taj salezijanac djeluje u Ruandi gdje je tijekom 38 godina duhovno i materijalno ostavio dubok trag krstivši tisuće, izgradivši brojne crkve, škole i bolnice te pomažući i spašavajući brojne ljude tijekom krvavog ruanđanskog sukoba. Don Danko je pred odlazak u Ruandu, u listopadu 1981. posjetio Međugorje, sa željom da se preporuči Gospi da ga prati i vodi na njegovim misijskim putovanjima. U međugorski minutama don Danko je govorio o svom misijskom putu,  Međugorju ali i o povezanosti s mons. Henrykom Hoserom, apostolskim vizitatorom s posebnom ulogom za župu Međugorje.

S njim je razgovarala Dragana Pavlović, a preporučujemo da poslušate razgovor koji je u audiozapisu.