program uživo
')">
')">

Danas je svetkovina Srca Isusova, Papa pozvao da gledamo u to Srce i oponašamo Njegove istinske osjećaje

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Danas je svetkovina Srca Isusova, Papa pozvao da gledamo u to Srce i oponašamo Njegove istinske osjećaje

Papa Franjo na kraju opće audijencije, posljednje prije ljetne stanke, podsjetio na svetkovinu Srca Isusova

-Sve pozivam da gledaju u to Srce, te da oponašaju Njegove istinske osjećajeOva posljednja opća audijencija prije ljetne stanke održava se u dvije skupine – rekao je papa Franjo nakon kateheze i objasnio – jedna skupina ste vi koji ste na Trgu svetoga Petra, a druga su bolesnici koji se nalaze u Dvorani Pavla VI. i prate nas preko velikog ekrana jer je vrlo vruće i bolje je da bolesnici budu u zaklonu.

Prije samoga početka opće audijencije Papa je pozdravio bolesnike i podijelio im blagoslov.

Pozdravivši sve vjernike i hodočasnike, osobito mlade, stare, bolesne i mladence, Sveti je Otac nakon kateheze sve podsjetio da u petak slavimo svetkovinu Presvetog Srca Isusova.

-Sve pozivam da gledaju u to Srce, te da oponašaju Njegove istinske osjećaje. Molite za sve svećenike i za moju službu kako bi svako pastoralno djelovanje bilo utemeljeno na Kristovoj ljubavi koju ima prema svakom čovjeku – rekao je Papa na kraju opće audijencije, a prenosi Vatican News.