program uživo
')">
')">

Majci u Međugorje nakon sedam sati pješačenja, molitve, pjesme...

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Majci u Međugorje nakon sedam sati pješačenja, molitve, pjesme...

U utorak 25. lipnja proslavili smo 38. godišnjicu Gospinih ukazanja u Međugorju. Mnoštvo hodočasnika pristiglo je taj dan u Međugorje sa svojim zavjetima, ali i sa zahvalama našoj Nebeskoj Majci za tolike godine prisutnosti na ovom svetom mjestu. Mnogi su došli pješice, a ovdje na radiju su nas posjetile naše drage gošće Diana Tikvić, novinarka HKR-a i s. Dijana Mlinarić, na službi u samostanu karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Gabela Polju.

One su pješice su sa skupinom mladih iz Gabela Polja krenule put Međugorja na noćno hodočašće na 38.obljetnicu Gospinih ukazanja. Put dug 21 kilometar prešli su za 7 sati pješačenja, usput moleći krunicu, pjevajući i prikazujući Majci sve svoje potrebe, kao i potrebe dugih, ali i zahvale. Tog dana posjetile su nas ovdje na radiju, a s njima je razgovarala kolegica Vedrana Vidović. Njihovo iskustvo hodočašća i svjedočanstvo vjere poslušajte u audiozapisu.