program uživo
')">
')">

U Međugorju održano 10. jubilarno Hodočašće obitelji Kraljici Mira

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U Međugorju održano 10. jubilarno Hodočašće obitelji Kraljici Mira

U organizaciji katoličke udruge „Kup Karmel“ iz Zagreba i ove godine održalo se Hodočašće obitelji Kraljici Mira u Međugorje i to 10. jubilarno. Program hodočašća započeo je u petak 28. lipnja, sudjelovanjem na večernjem molitveno - liturgijskom programu u crkvi sv. Jakova, a nakon molitve „klanjanja križu“ sudionici su otišli na brdo Križevac.

U subotu je program nastavljen u dvorani Ivana Pavla II., a započeo je od devet sati te je bio u znaku svjedočanstava i obnove bračnih zavjeta. U poslijepodnevnim satima sudionicima se obratio apostolski vizitator za župu Međugorje mons. Henryk Hoser.

On je govorio o sakramentu braka, obiteljskom kršćanskom odgoju djece, o problemu nataliteta u Europi, ulozi roditelja u odgajanju te ideologijama koje nagrizaju današnje društvo i obitelji, a u audiozapisu poslušajte dijelove  iz predavanja, koje je izdvojio kolega Andrija Šego.