program uživo
')">
')">

Večeras večer zahvale za sve koji su pomogli duhovne programe u župu Međugorje

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Večeras večer zahvale za sve koji su pomogli duhovne programe u župu Međugorje

Tema duhovnih obnova kroz ovu godinu jest „Idi za mnom“ (Mk 10, 21), a to se baš poklopilo s onim što su župljani Međugorja i ljudi dobra srca iz okolnih mjesta, ovih zadnjih mjeseci svojom gostoljubivošću i velikodušnošću pokazali: da u svojim životima doista slijede Isusa u njegovom darivanju potrebitima.

Kako bi im se barem donekle zahvalilo (iako sva zahvala na kraju stoji zapisana u knjizi vječnosti), župnik fra Marinko Šakota, župni ured i organizacijski odbor Hodočašća za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom, organiziraju večeras (22. srpnja) u 20:30 na temeljima stare crkve glazbeni koncert na kojem će sudjelovati glazbene sekcije iz župe Međugorje (veliki zbor, klape, Frama, tamburaši, gitaristi...)

U sklopu koncerta apostolski vizitator za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser dodijelit će zahvalnice svima koji su primali sudionike hodočašća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, kao i svećenike na Duhovnu obnovu za njih, ili su na bilo koji drugi način pomogli pri ostvarivanju duhovnih programa koje organizira međugorska župa.

Ova večer zahvale dio je trodnevnice kojom se obilježava svetkovina sv. Jakova, zaštitnika župe, a opširniej poslušajte uaudiozapisu koji je pripremila Ivana Čilić.