program uživo
')">
')">

Ivan Šedevi 12 dana pješačio od Požege do Međugorja

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Ivan Šedevi 12 dana pješačio od Požege do Međugorja

Roditeljska ljubav potaknula je Ivana Šedevija iz Požeških Sesveta na silnu žrtvu, žrtvu pješačenja 445 km do Međugorja dušu svoga sina Tomislava, koji je poginuo prije 3 godine. Taj je isti put, hodočašće do Međugorja, prošao i njegov sin, pokojni Tomislav prije 7 godina u svojoj 27. godini života.

Obitelj Šedevi iz Požeških Sesveta, obitelj je praktičnih vjernika. Takav je bio i Tomislav od djetinjstva. Ministrant, voditelj ministranata, župniku uvijek pri ruci, ali aktivan i u drugim područjima… Hodočastio je pješice u Međugorje, biciklom u Rim i druga svetišta… Bog zna koja bi još dobra učinio da mu život u 31. godini nije prekinuo nalet automobila. Njegov otac vjeruje da je njegova duša spašena pa je iz zahvalnosti učinio žrtvu hodočašća dugu 12 dana i gotovo 450 km, od Požeških Sesveta do Međugorja. O tome je govorio kolegici Višnji Spajić.