program uživo
')">
')">

Kotorski biskup Ilija Janjić proslavit će svoj zlatni jubilej – 50 godina svećeništva

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Kotorski biskup Ilija Janjić proslavit će svoj zlatni jubilej – 50 godina svećeništva

Bogatstvo duhovnih zvanja nalazimo u župi Vidovice u Bosanskoj Posavini. Od 1949. selo Kopanice, koja je do tada bilo u sastavu župe Vidovice, postalo je samostalnom župom pa će se tako sve Bogu posvećene osobe ovih dviju župa susresti  sutra, 20. kolovoza u Vidovicama. Iz župe Vidovice potječe i kotorski biskup Ilija Janjić koji je i inicirao ovaj susret naslovljen "Na izvoru mog duhovnog zvanja", a koji će trajati do četvrtka. Biskup Janjić proslavit će svoj zlatni jubilej – 50 godina svećeništva. Svečano misno slavlje u župnoj crkvi sv.Vida slavit će se  u 10 sati. Kolegica Ivana Čilić o svemu više je doznala od župnika vlč. Josipa Senjaka.