program uživo
')">
')">

PITAJTE SVEĆENIKA Fra Stanko Ćosić odgovarao je na pitanje 'Moraju li se grijesi koji su se već ispovjedili opet ispovijedati?'

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
PITAJTE SVEĆENIKA Fra Stanko Ćosić odgovarao je na pitanje 'Moraju li se grijesi koji su se već ispovjedili opet ispovijedati?'

Moraju li se grijesi koji su se već ispovjedili opet ispovijedati?, pitao je jedan naš slušatelj, koji se odlučio javiti u stalnu rubriku  Radiopostaje Mir Međugorje 'Pitajte svećenika' kako bi razriješio svoje dvojbe.

U rubrici 'Pitajte svećenika' na to pitanje odgovorio je fra Stanko Ćosić. Njegov odgovor na ovo pitanje poslušajte u audiozapisu.

Rubrika 'Pitajte svećenika' u programu je ponedjeljkom od 8 sati i 20 minuta, te u reprizi ponedjeljkom navečer . U njoj na pitanja slušatelja odgovaraju svećenici, suradnici Radiopostaje Mir Međugorje, a pitanja se mogu postaviti porukom na broj mobitela 00387 63 455 655 ili e-mailom na adresu: radio-mir@medjugorje.hr.