program uživo
')">
')">

Uspješno završen projekt 'Učitelj za 5!'

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Uspješno završen projekt 'Učitelj za 5!'

Učitelj za 5! naziv je projekta kojeg je Radiopostaja Mir Međugorje realizirala u suradnji s Nakladom ALFA Mostar, a u povodu Svjetskog dana učitelja. Kroz dva tjedna govorili smo o učiteljima koji na inovativan, kreativan i drugačiji način obavljaju svoj posao. Osim poticajnih priča koje ste mogli čuti u jutarnjem dijelu programu, tijekom projekta primali smo i Vaše pozive u kojima ste istaknuli svog učitelja, nastavnika i profesora koji Vas je podučavao školskom gradivu ali Vam je davao i životne lekcije i zato vam je ostao u lijepom sjećanju.

5.listopada, kolega Mario Pinjuh pripremio je specijal emisije u kojoj je donio pregled događaja tijekom realizacije projekta, snimio simpatične izjave učenika iz OŠ Mokro, Široki Brijeg ali i razgovarao s učiteljicom Ivanom Bašić, dobitnicom međunarodne nagrade Global Teacher Award za 2019. godinu. Inače, za ovu nagradu natječu se prosvjetni djelatnici iz 70 država, a bira se sto najboljih.

Svim učiteljima čestitamo njihov dan, a svim sudionicima našeg projekta iskreno hvala.