program uživo
')">
')">

Put srca 16. 10. 2019. – Gordana Jukić govori o snazi prihvaćanja bolesti

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Put srca 16. 10. 2019. – Gordana Jukić govori o snazi prihvaćanja bolesti

Mjesec listopad i na našoj Radiopostaji Mir Međugorje posvećen je podizanju svijesti javnosti o raku dojke, o važnosti prevencije i njezinih mogućnosti jer ukoliko se rak dojke na vrijeme otkrije mogućnost njegova izlječenja veća je od 90 posto.

Stoga smo u današnjoj emisiji Put srca ugostili gospođu Gordanu Jukić iz Bjelovara. Gordani je 2000. godine dijagnosticiran rak dojke, a zatim se 2013. pojavio rak kostiju (kičme i zdjelice). Doktori su joj rekli da je s njom gotovo i da čeka brzu smrt, i da je jedino čudo može spasiti. To čudo je i došlo kroz njezino približavanje Gospi i Isusu i ona evo već šest godina prkosi toj dijagnozi i još uvijek se penje na Podbrdo i Križevac.

Gordana nam u emisiji otkriva kako bolest može postati blagoslov, kako kroz molitvu predanja dolazi Isus i uzima njezinu bol, kako bol postaje slatka, kako je važnije ozdravljenje srca od ozdravljenja tijela pa zato i svaka bolest ima neki svoj cilj u ekonomiji spasenja. Poslušajte ovo poticajno svjedočanstvo o prihvaćanju bolesti u emisiji koju uređuje i vodi Paula Tomić.