program uživo
')">
')">

U Međugorju održani "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje"

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U Međugorju održani "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje"

U listopadu se tradicionalno u mnogim mjestima održava manifestacija "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje". Danas, na temeljima stare župne crkve u Međugorju, Osnovna Škola Bijakovići, održala je ovu manifestaciju od 11 do 13 sati, na kojoj su učenici sa svojim učiteljima i nastavnicima izložili ono što su napravili zajedno sa svojom obitelj i ono na čemu svaki dan zahvaljuju Gospodinu što im je podario.

Druženje je započelo molitvom djece i roditelja, koju je predvodio fra Zvonimir Pavičić, a nastavljeno je igrom, pjesmom i plesom, te kušanjem hrane. Manifestaciju je posjetio i apostoslki vizitator za župu Međugorju nadbiskup Henryk Hoser, koji je došao s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom.

Kolega Andrija Šego, bio je na terenu, a ono što je zabilježio poslušajte u audiozapisu. Fotografije pogledajte OVDJE