program uživo
')">
')">

Jozo i Ljubica Rakić u Međugorje dolaze često jer osjećaju mir, olakšaju srce, odbacuju brige…

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Jozo i Ljubica Rakić u Međugorje dolaze često jer osjećaju mir, olakšaju srce, odbacuju brige…

Ovaj Marijin mjesec, mjesec listopad 2019., pamtit ćemo po iznimno lijepom vremenu, sunčanom i toplom. Ne znamo je li i zbog toga u Međugorju svakodnevno osim stranih bilo i puno hodočasnika s hrvatskoga govornog područja, ali ih se svakodnevno moglo vidjeti na misnim slavljima, u molitvi i pobožnostima.

U jednom takvom danu,sredinom mjeseca razgovarali smo sa supružnicima Jozom i Ljubicom Rakić, koji su zbog nedavnog rata ostavili svoju Bosnu i Zenicu i nastanili se u Čapljini.

U Međugorje su dolazili od početka Gospinih ukazanja, a sada kada su blizu dolaze često jer, kako su nam kazali, ovdje osjećaju mir, olakšaju srce, odbacuju brige…

Razgovor s njima poslušajte Međugorskim minutama…