program uživo
')">
')">

Melinda Dumitrescu o iskustvu glazbenog života u Gospinoj blizini

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Melinda Dumitrescu o iskustvu glazbenog života u Gospinoj blizini

U Međugorju je u tijeku 1. Međunarodna duhovna obnova za glazbenike koja je počela 11. studenog, a traje do sutra pod geslom ''Idi za mnom''. Na obnovi sudjeluje šezdesetak sudionika iz devet zemalja svijeta.

U Međugorskim minutama Radiopostaje Mir Međugorje svoje svjedočanstvo s 1. Međunarodne duhovne obnove za glazbenike podijelila je Melinda Dumitrescu iz Rumunjske koja u Međugorju živi skoro 20 godina. Melinda svira violinu u međugorskoj župnoj crkvi, a između ostalog, često je možemo čuti i na Mladifestu koji je poznat u cijelom svijetu. Studirala je glazbu po Europi, a glazbenu Akademiju završila je u Njemačkoj.

Melinda je govorila o svom dolasku u Međugorje i iskustvu glazbenog života u Gospinoj blizini gdje živi skoro dvadeset godina.

U audiozapisu poslušajte što je kazala kolegici Ivani Čilić.