program uživo
')">
')">

Oaza života 14. 11. 2019. – Fra Karlo Lovrić o vrijednosti života

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Oaza života 14. 11. 2019. – Fra Karlo Lovrić o vrijednosti života

„Obitelj 4+“ naziv je projekta u župi Međugorje, kojim se želi ukazati na vrijednost života. A kako bi se obiteljima koje su otvorene životu iskazala barem simboličko priznanje i zahvalnost međugorski su franjevci počeli objavljivati informacije o takvim obiteljima u Župnom listiću.

Posjeti ih se, popišu imena i godišta, fotografira i objavi. Otišlo se i korak dalje pa je otvoren račun za pomoć, jer su nerijetko brojne obitelji potrebne ljubavi zajednice, i u materijalnoj podršci. O tome je u Oazi života 14. studenoga 2019. govorio fra Karlo Lovrić, svećenik na službi u Međugorju koji je potaknuo projekt.

Čut ćemo i njegovu pjesmu o spirali, abortivnom sredstvu, a neke od obitelji s četiri i više djece pogledajte u našoj fotogaleriji. Emisiju uređuje i vodi Višnja Spajić.

Foto galerija: