program uživo
')">
')">

Hodočasnik Kraljice Mira – Nakon Camino de Santiaga skupina iz Guatemale stigla u Međugorje

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Hodočasnik Kraljice Mira – Nakon Camino de Santiaga skupina iz Guatemale stigla u Međugorje

Tisuće hodočasnika svake godine krene putem od 800 km kroz španjolske zabiti, na vjerojatno najpoznatije europsko hodočašće Camino de Santiago, poznat i kao put sv. Jakova. Camino privlači različite ljude, no gotovo je nemoguće proći ga, a da vas ne potakne na duboko razmišljanje o životu.

Doba masovnih komunikacija  i popularna kultura Camino su ponovno učinili atraktivnim. Neki su čitali Coelhova 'Hodočasnika' ili možda gledali film 'The way' s Martinom Sheenom… ljudi su se vratili hodočašću.

Različite ljude na Camino vode različiti motivi! Što je ponukalo naše sugovornike, hodočasnike iz Guatemale na ovo hodočašće, koje završavaju u župi sv. Jakova ovdje u Međugorju?

Zanimljivo je spomenuti kako je zaštitnik hodočasnika sv. Jakov, put u španjolskoj nosi ime sv. Jakova, a hodočašće završavaju u župi ovoga sveca. Oni su bili gosti u dvije emisije 'Hodočasnik Kraljice Mira' u kojima ih je ugostila Huanita Dragićević.

Foto galerija: