program uživo
')">
')">

Uživo pratite 22.rođendan radiopostaje MIR Međugorje preko facebook livea!

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Uživo pratite 22.rođendan radiopostaje MIR Međugorje preko facebook livea!

Ponedjeljak… prvi radni dan u tjednu. Ponedjeljak… dan između nedjelje i utorka. Ponedjeljak… dan koji najduže traje. Kako da ponedjeljak, 25.studenog, učiniš drugačijim od ostalih?

Jednostavno! Budi uz program radiopostaje MIR Međugorje jer slavimo svoj 22. rođendan!

Putovanje za dvije osobe na Advent u Beču, hodočašće u Poljsku, godišnja pretplata na Glasnik Mira, poklon bonovi u trgovinama Bingo i Nameks, poklon bonovi u buticima Lulu i Motivi, poklon bon u suvenirnici Veritas u Međugorju, kuponi za kuglanje u Mepas Mallu… samo su neke od nagrada koje te očekuju taj dan u našem dnevnom programu, a navečer?

Navečer uživaj uz koncert uživo s fra Marinom Karačićem iz našeg Studija 3 kojeg možeš pratiti preko naših radio valova ali i na facebook liveu, a sve to UŽIVO! Početak koncerta u 19.15.

Učini ovaj ponedjeljak drugačijim od ostalih, budi uz slavljeničku ekipu radiopostaje MIR Međugorje!

Slavimo zajedno!