program uživo
')">
')">

Članovi SKAC-a Split na molitvneom dočeku u Međugorju, a dojmove prenijela Manuela Mirt

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Članovi SKAC-a Split na molitvneom dočeku u Međugorju, a dojmove prenijela Manuela Mirt

Doček Nove godine u Međugorju bio je poseban i drugačiji. Tisuće vjernika dočekalo je novu 2020. godinu u molitvi i u slavljenu svete mise u crkvi sv. Jakova, a posebice su bili zamjetni mladi.

Mladi su nakon misnoga slavlja još dugo ostali ispred crkve u pjesmi i zajedništvu, a mi smo u programu našega radija već čuli jedan dio izjava mladih o njihovom iskustvu dočeka nove godine u Međugorju. Svi se slažu kako je ovaj doček drugačiji i poseban. Kolega Dragan Soldo susreo je ispred crkve sv. Jakova i članove SKAC-a iz Splita. Došli su u Međugorje na susret Koordinacije obnove u Duhu Svetome koji uključuje i doček nove godine u Međugorju. Razgovarao je s Manuelom Mirt, predsjednicom SKAC-a Split pa poslušajte...