program uživo
')">
')">

Proslava 25. obljetnice osnutka Društva Prijatelja Maloga Isusa

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Proslava 25. obljetnice osnutka Društva Prijatelja Maloga Isusa

Prijatelji Malog Isusa suradnici su Družbe sestara Služavki Maloga Isusa, Družbe koju je u Sarajevu 1890. godine utemeljio sluga Božji nadbiskup Josip Stadler. Prije 25 godina s. Mirjam Dedić, tadašnja vrhovna glavarica Družbe, došla je na ideju da se oformi društvo suradnika koji nisu članovi Družbe, ali žive i djeluju u duhu Družbine karizme i njezine duhovnosti.

U povodu središnje proslave 25. obljetnice osnutka Društva Prijatelja Maloga Isusa, koja će se obilježiti svečanim euharistijskim slavljem i prigodnim programom, 28. ožujka 2020. u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu, izrađen je i logo Društva. U programu smo ugostili s . Anu Mariju Kesten.