program uživo
')">
')">

Caritas BiH, pod motom „Ljubav nikad ne prestaje“, obilježava 25. obljetnicu

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Caritas BiH, pod motom „Ljubav nikad ne prestaje“, obilježava 25. obljetnicu

Cijela 2020. godina ima slavljeničko obilježje na razini Caritasa Bosne i Hercegovine. Naime, središnja proslava 25. obljetnice djelovanja Caritasa BiH bit će u Sarajevu 5. i 6. svibnja s nekoliko sadržaja: svečana sjednica Upravnog vijeća Caritasa BiH, euharistijsko slavlje zahvale, prigodna akademija. Na istoj će uz domaćine, nazočiti gosti iz tuzemstva i inozemstva poglavito iz Caritasove mreže na razini Caritasa Internationalis sa sjedištem u Vatikanu i Caritasa Europa sa sjedištem u Bruxellesu.

Pripreme ovogodišnje proslave su u tijeku, a središnji moto obljetnice glasi: „Ljubav nikad ne prestaje“. O pripremama za obljetnicu Caritasa BiH, kolega Dragan Soldo razgovarao je s mons. Tomom Kneževićem, ravnateljem Caritasa BiH.

Detaljnije o pripremama za ovu značajnu obljetnicu doznajte iz audiozapisa.