program uživo
')">
')">

PUT SRCA: Cerebralna paraliza me nije spriječila biti čovjekom nade i vjere

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
PUT SRCA: Cerebralna paraliza me nije spriječila biti čovjekom nade i vjere

Jučer smo proslavili Svjetski dan bolesnika 11. veljače, na liturgijski spomen Blažene Djevice Marije Lurdske. Bila je to prilika da u emisiji PUT SRCA ugostimo TOMISLAVA DIJAKOVIĆA, dvadesettrogodišnjeg mladića iz mjesta Kuzmice, blizu Požege u Hrvatskoj. Tomislav je rođen prije vremena, sa svega 6 mjeseci i teškim oštećenjem mozga. Liječnici su mu davali 1% šanse da prohoda, pa čak nisu vjerovali ni da će vidjeti, čuti niti biti mentalno uredan. Ipak, Tomislav ih je sve iznenadio - a uz nepokolebljivu vjeru, molitvu i post njegove majke, i Tomislavovu dječju vjeru, nakon hodočašća Gospi Voćinskoj, Tomislav je i prohodao. Njegovo poticajno svjedočanstvo o tome kako ga vjera tjera svaki dan iznova pobjeđivati i sebe i svijet oko sebe i kako sreća nije u zdravlju i materijalnom blagostanju, nego u stanju duha i duše, poslušajte ovdje. S njim je razgovarala Paula Tomić.