program uživo
')">
')">

Prijenos molitvenog programa iz Međugorja

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Prijenos molitvenog programa iz Međugorja

Dragi prijatelji obavještavamo vas kako večeras možete pratiti uživo molitveni program iz Međugorja putem livestreama na našim medijskim kanalima. Posjetite nas na medjugorje.hr, facebook stranici Radiopostaja Mir Međugorje, naš youtube kanal (radiomedjugorje) i svakako pronađite frekvenciju našeg radija na vašim radioprijemnicima

Molitveni program danas započinje u 17 sati molitvom krunice, zatim se nastavalja svetom misom u 18 sati. S obzirom kako je sutra blagdan Blagovijesti na istim ovim kanalima ćemo prenositi molitveni program i to ovim redoslijedom. 11 sati sveta misa, 17 sati krunica, 18 sati sveta misa i završiti s Klanjanjem Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. 

Još jednom vas pozivamo da ostanete doma i molimo zajedno.