program uživo
')">
')">

Svjedočanstvo Đurđice Mađar: Gospe, hvala ti!

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Svjedočanstvo Đurđice Mađar: Gospe, hvala ti!

U današnjoj emisiji PUT SRCA, gostuje Đurđica Mađar iz Vinkovaca, majka sad već adolescenta Marka koji boluje od cerebralne paralize. Premda je trudnoća protekla u redu, tijekom poroda počele su komplikacije. Suočavanje s dijagnozom gospođi Đurđici bilo je iznimno teško; ali jedno hodočašće u Međugorje pomoglo joj je prihvatiti Markove dijagnoze i otkriti kako je prije svega najpotrebnije ljubiti svoga supruga, a onda iz tog bračnog zajedništva živjeti obiteljsko zajedništvo. Prije desetak dana, čim se moglo prijeći granica zbog uvedenih mjera nekretanja izazvanih korona virusom – oni su se „probili“ na hodočašće u Međugorje. O svemu onome što ju je dijete s poteškoćama naučilo, ali i što je dobila preko Gospe, vjere i dobrih ljudi poslušajte u emisiji na linku: https://youtu.be/LmlM9JspKog