program uživo
')">
')">

Danas počela Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Danas počela Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

Od 18. do 25. siječnja održat će se Svjetska molitvena Osmina za jedinstvo kršćana i dijalog među narodima pod geslom ''Pozvani naviještati silna djela Gospodnja''. Papa Franjo nas poziva u svojoj molitvenoj nakani za siječanj da se svi uključimo u ovu molitvu: „Da se pomoću dijaloga i bratske ljubavi, milošću Duha Svetoga, nadvladaju podjele među kršćanima“. Prvog dana Molitvene osmine večeras u 18 sati u katedrali Srca Isusova u Sarajevu bit će Ekumensko bogoslužje Riječi. Kolegica Dragana Pavlović više je doznala u razgovoru sa mons. Ivom Tomaševićem, generalnim tajnikom BK BiH. Poslušajte audiozapis i ukoliko ste u mogućnosti svakako sudjelute u ovoj Molitvenoj osmini.