program uživo
')">
')">

Zajednica Cenacolo na otvorenoj Tribini u Mostaru

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Zajednica Cenacolo na otvorenoj Tribini u Mostaru

O životnim iskušenjima,  ovisnosti, nasilju, konfliktima, nerazumijevanju, šutnji, zatvaranju očiju, te o priznanju problema i pronalasku načina njihovih rješenja najbolje je slušati od onih koji su sve ovo iskusili na svojoj vlastitoj koži, od onih koji su dotakli dno problema, dno života ali ipak pronašli put izlaska. Stoga, mladi iz frame Mostar i Susreti za mlade u Franjevačkoj organiziraju Tribinu otvorenog karaktera što znači da na nju mogu doći svi kojima bi ova tematika mogla biti zanimljiva, i nadasve korisna, večeras u Kriptu Franjevačke crkve u Mostaru u 19.30 i čuju iskustva bivših ovisnika i životne priče njihovih roditelja.

A mi smo tim povodom jutros u goste pozvali fra Antonija Šakotu, duhovnog asistenta frame Mostar. U audiozapisu poslušajte što je o Tribini rekao kolegici Ana-Mariji Prskalo.