program uživo
')">
')">

Fra Anto Radoš proslavit će srebrnu misu u Kraljevoj Sustjesci

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Fra Anto Radoš proslavit će srebrnu misu u Kraljevoj Sustjesci

Srebrnu misu u nedjelju, 21. srpnja  u 11 sati u franjevačkom samostanu Kraljeva Sutjeska proslavit će fra Anto Radoš, duhovni asistent Zajednice Molitva i riječ koju je osnovao pokojni mons.Tomislav Ivančić. Program proslave počinje trodnevnicom u četvrtak, 18. srpnja u 17 sati (kateheza, meditacija i misa). Tako će biti sva tri dana, a u subotu nakon svete mise održat će se koncert duhovne glazbe na kojemu nastupaju sestre Marija i Ivana Husar i Alan Hržica.

Trodnevnu duhovnu pripravu predvodit će članovi zajednice Molitva i riječ. Fra Antu smo susreli u Međugorju, gdje je sudjelovao na 24. međunarodnoj duhovnoj obnovi za svećenike, koja je održana protekli tjedan. Sa njim je razgovarala kolegica Dragana Pavlović, a što je rekao u Međugorskim minutama o proslavi svoje srebrne mise, ali i o Međugorju poslušajte u audiozapisu.