program uživo
')">
')">

Pripreme za blagdan svete Ane u župi Radunice kod Žepča

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Pripreme za blagdan svete Ane u župi Radunice kod Žepča

Ovoga jutra u našem smo programu posjetili župu Radunice u žepačkm kraju. U ovoj župi je u srijedu započela devetodnevna priprava za blagdan sv. Ane, zaštitnice ove župe.

Svako jutro u 6 sati slave se svete mise zornice, kao priprava za patron župe. Zornice traju do 25. srpnja i dobro su posjećene. Ove godine se Radunice posebno pripremaju proslaviti patron i započeti jubilarnu godinu - 150. obljetnicu župe.

Planirano je da ove godine Misu na patron predslavi provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić jer su kroz četrdeset godina ovu župu vodili franjevci. Gostom u programu bio nam je vlč. Ilija Orkić, župnik. S njim je razgovarala kolegica Vedrana Vidović.