program uživo
')">
')">

Međugorčanka na hodočašću sv.Jakovu u Španjolskoj

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Međugorčanka na hodočašću sv.Jakovu u Španjolskoj

Sv. Jakov apostol najpoznatiji je po španjolskom hodočasničkom mjestu Santiagu de Composteli, kojeg posjete desetci tisuće hodočasnika iz cijeloga svijeta. Sv. Jakov zaštitnik je hodočasnika, a i međugorska župa nalazi se pod zaštitom ovoga sveca. I Međugorje i Santiago de Compostela poznata su hodočasnička mjesta, a u našim Međugorskim minutama povezat će ih Nikolina Medić, djevojka iz Međugorja.

Nedavno je Nikolina hodočastila poznatim Putem sv. Jakova kroz Francusku i Španjolsku. Put je bio dug oko 800 kilometara, a trebalo joj je 27 dana da dođe do poznate katedrale sv. Jakova u Santiagu de Composteli. Kako je izgledalo to hodočašće i kako Nikolina povezuje Međugorje i Santiago u liku sv. Jakova poslušajte u razgovoru kojeg je pripremio kolega Dragan Soldo. Poslušajte zapis.