program uživo
')">
')">

Mlada misa fra Roberta Pejičića u nedjelju u Mostaru

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Mlada misa fra Roberta Pejičića u nedjelju u Mostaru

Fra Robert Pejičić, mladomisnik Hercegovačke franjevačke provincije iz župe sv. Petra i Pavla u Mostaru u nedjelju (28. srpnja) u 11 sati slavit će svoju mladu misu.

-Teško je opisati dojmove. Dug je put bio do ovoga. Nekako je i za nepovjerovati da je došao dan mlade mise. Najčudnije u svemu tome mi je kako je Krist ustupio nam taj dar, da nama kao ljudima daje dar da po našim rukama u hostiji postaje Bog... Normalno da je to nešto što se ne da opisati i što treba sebi stalno posvješćivati, kazao je fra Robert gostujući u našem programu.

"Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste!" (Mt 25, 45), njegovo je mladomisničko geslo. S njim je razgovarala kolegica Ivana Čilić, a razgovor poslušajte u audiozapisu.