program uživo
')">
')">

Danas i sutra će biti obilježena 72. obljetnica mučeništva bl. Miroslava Bulešića

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Danas i sutra će biti obilježena 72. obljetnica mučeništva bl. Miroslava Bulešića

U Porečkoj i Pulskoj biskupiji danas i sutra će biti obilježena 72. obljetnica mučeništva bl. Miroslava Bulešića. Obilježavanje će započeti u Lanišću večeras u 18 sati. Program će započeti molitvom I. večernje u župnoj crkvi. Propovijedat će mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Ratko Perić. Uslijedit će blagoslov i otvorenje trajnog postava memorijalne zbirke spomena na mučeništvo u obnovljenim prostorima prizemlja župne kuće. U subotu 24. kolovoza u Svetvinčentu, rodnoj župi bl. Miroslava Bulešića, 72. obljetnica mučeništva bit će obilježena svečanim misnim slavljem koje će na glavnom mjesnom trgu u 18 sati u koncelebraciji s biskupima Riječke metropolije i svećenicima Porečke i Pulske biskupije predvoditi biskup Perić.

O programu 72. Obljetnice mučeništva bl. Miroslava Bulešića u nastavku programa izvijestit će nas Gordana Krizman, voditeljica Tiskovnog ureda Porečke i Pulske biskupije. S njom je razgovarala Vedrana Vidović.