program uživo
')">
')">

Konferencija „Formacija i prevencija – Moć kao služenje“ održat će se od 19. do 22. rujna

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Konferencija „Formacija i prevencija – Moć kao služenje“ održat će se od 19. do 22. rujna

Druga europska konferencija „Formacija i prevencija – Moć kao služenje“ održat će se od 19. do 22. rujna na Hrvatskome katoličkom sveučilištu.

Konferencija u Zagrebu svoje temelje ima u zaključcima Prve europske konferencije Formacija i prevencija koja je održana 2017. godine u Firenci, a na kojoj je bilo govora o brizi i pažnji usmjerenoj na dobrobit maloljetnih i ranjivih odraslih osoba koje su pretrpjele spolno zlostavljanje od članova Katoličke Crkve.

O razlozima održavanja te međunarodne konferencije u Hrvatskoj govorilo se danas u emisiji Aktualno HKR-a urednice Tanje Maleš. Jedan od gostiju bio je i generalni tajnik HBK hvarski biskup Petar Palić. Dio govora prenijeli smo i u Popodnevnom mozaiku Radiopostaje Mir Međugorje, a i na našoj web stranici donosimo prilog kolegice Višnje Spajić.