program uživo
')">
')">

Jesenske kvatre posvećene su molitvi za svećenička i redovnička zvanja, te za kršćanski odgoj mladeži

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Jesenske kvatre posvećene su molitvi za svećenička i redovnička zvanja, te za kršćanski odgoj mladeži

Danas, u petak i subotu jesenske su kvatre. Posvećene su molitvi za svećenička i redovnička zvanja, te za kršćanski odgoj mladeži. U kapeli Corpus Domini na Trešnjevci u Zagrebu na tu će nakanu biti cjelodnevno klanjanje euharistijskom Spasitelju.

Zanimljivo je da je prvu adoraciju započeo nadbiskup Alojzije Stepinac u jeku najžešćih bitaka Drugog svjetskog rata. Danas, 76 godina kasnije, 400 klanjatelja tjedno sudjeluje u toj pobožnosti.

Corpus Domini je jedina crkva u Zagrebu pa i u Hrvatskoj u kojoj se obavlja cijeli dan adoracija – klanjanje euharistijskom Spasitelju. O posebnostima za jesenske kvatre koje su započele danas, molitvenim nakanama te drugim zanimljivim temama u razgovoru s kolegicom Višnjom Spajić govori vlč. Pavao Crnjac, rektor kapele Corpus Domini.