program uživo
')">
')">

Jubilarna godina sv. Margarete Marije Alacoque od srijede do 17. listopada 2020.

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Jubilarna godina sv. Margarete Marije Alacoque od srijede do 17. listopada 2020.

Jubilarna godina sv. Margarete Marije Alacoque započinje 16. listopada 2019., a završava 17. listopada 2020. Naime 13. svibnja 2020. slavi se stota godišnjica kanonizacije svete Margarete Marije Alacoque. Tom prilikom Apostolska Pokorničarna udijelila je milost Jubilarne Godine za sve samostane Marijina Pohođenja po čitavom svijetu. Jubilarna godina započinje 16. listopada 2019., a završava 17. listopada 2020.Svi oni koji će se zadržati u molitvi u crkvi ili kapelici samostana Marijina Pohođenja  dobit će milost potpunog oprosta, pod uobičajenim uvjetima. U Hrvatskoj jedini samostan Marijina Pohođenja  je uz kapelicu Vječnog klanjanja na Trešnjevci, u Zagrebu. Kolegica Dragana Pavlović više je o svemu doznala od sestre Alojzije Martinčević iz toga samostana.