program uživo
')">
')">

Župa Buhovo svetom misom proslavila 50. obljetnicu od osnutka

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Župa Buhovo svetom misom proslavila 50. obljetnicu od osnutka

Svečano je bilo jučer u župi Buhovo koja je svetom misom proslavila 50. obljetnicu od osnutka. Misu je u župnoj crkvi Presvetoga trojstva predslavio i na njoj propovijedao mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. dr. Ratko Perić.

Nakon svete mise kod spomenika braniteljima položeni su vijenci i zapaljene svijeće. Vijence su položili izaslanstva Grada Širokog Brijega, Vlade Zapadnohercegovačke županije, MZ Buhovo, udruge branitelja i veleposlanstvo RH u Bosni i Hercegovini.

Službeni dio programa proslave završio je svečanim otvaranjem vodovoda. Vodovod su nakon blagoslova biskupa Perića otvorila djeca OŠ u Buhovu uz nazočnosti izaslanika sa svih razina vlasti, kako svjetovne tako i crkvene.