program uživo
')">
')">

Tolle lege /Uzmi i čitaj 15. 10. 2019. – Čudom živ: 557 dana u rukama isilovaca

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Tolle lege /Uzmi i čitaj 15. 10. 2019. – Čudom živ: 557 dana u rukama isilovaca

U emisiji Tolle lege /Uzmi i čitaj ovoga utorka predstavili smo knjigu ''Čudom živ: 557 dana u rukama isilovaca''. Knjigu je napisao indijski salezijanski svećenik don Tom Uzhunnalil koji do 22.listopada boravi u Hrvatskoj i BiH kako bi prenio svoje iskustvo života u zatočeništvu isilovaca. Don Toma su oteli u ožujku 2016. godine u jemenskom gradu Adenu gdje je služio kao misionar u hospiciju sestara Misionarki ljubavi.

Teroristi su pritom ubili ukupno 16 ljudi, od kojih su četiri redovnice ubijene pred Tomovim očima, a jedino su njega odlučili zadržati na životu. Oslobođen je u rujnu 2017. godine. Knjigu će predstaviti don Mihovil Kurkut, direktor Salesiane. Urednica emisije je Vedrana Vidović.